شناخت و یادگیری پیشنیازهای دروس مختلف
هر کاری برای شروع احتیاج به مقدمات داره و باید هر کاری رو با اصول درست پیش برد. مثلا برای بناکردن یک ساختمان اول باید زیربنا رو بچینیم و بعد دیوار و بعد سقف و… برای درس خوندن از هدف گرفته تا برنامهریزی و… باید پیشنیازها رعایت بشه
و باز اگه بخوایم ریزتر بررسی کنیم میبینیم که حتی توی دروس مختلفتون هم باید پیشنیازها و همنیازها رو رعایت کنین. درباره درسا براتون در ادامه مثال هم میارم تا ملموستر بشه. برای خوندن یک درس، فصل و یا مبحث اول باید فکر کنی که اون درس پیشنیازی داره یا نه چون اگه به این مورد توجه نکنی حتماً دچار مشکل میشی و تا آخرش سردرگمی، و اونوقت زمانتم هدر میره. بزارین به مثال بزنم واضحتر بشه براتون، فکر کنین هنوز حروف الفبا رو یاد نگرفتین و بهتون میگن بیاین این کتاب داستان رو بخونین، نمیشه دیگه، درسته؟
توی روش مطالعه درسای مختلف پیش نیازها رو بهتون توضیح میدیم و طی مشاوره هایی که با هم خواهیم داشت به طور کامل با پیش نیاز هم نیاز ها به شما دوست خوب من توضیح داده خواهد شد.اما مثال:
بیاین درباره ریاضی صحبت کنیم: ریاضیات از اون درساییه که باید از پایه کار بشه، چطور میتونیم سؤالات حد رو حل کنیم وقتی معادله نامعادله و تابع رو بلد نیستیم؟؟؟
مباحث ریاضی در رشته تجربه به دو دسته تقسیم میشن، دسته اول، رياضي يك و دو و سه و دسته دوم: آمار و هندسه از 30 سوال ریاضی در تجربی آمار و هندسه 6 سوال رو به خودشون اختصاص میدن و24 سوال هم از بخش رياضيات.
حالا اگر بخوایم ترتیب خوندنشونو بگیم میشه:
تصاعد حسابی و هندسی معادله و نامعادله- -توابع مثلثات لگاریتم حد مشتق 1 دنباله مشتق 2 انتگرال و همچنین مباحث آنالیز و احتمال، ماتریس، آمار و هندسه ربطی به اونا و به هم ندارن و میتونن جداگونه خونده بشن. این قضیه برای دروس دیگه هم صادقه و باید پیش نیازها رعایت بشن که توضیح خواهیم داد.
به نکته درباره فیزیک:
حالا پیشنیازهای ریاضی در درس فیزیک: دوست عزیزم حرکتشناسی و دینامیک سال چندم دبیرستانه؟
حالا حد و مشتق و مثلثات مربوط به سال چندمه؟ درسته، سوم. خب اگه اینجوریه حتماً میخواین بگین حرکتشناسی و دینامیک رو قبل از حد و مشتق می خونید، درسته؟ ولی این صد در صد اشتباهه، چون حرکتشناسی و دینامیک جز فصل های سال دوازدهم هم هست و سوالای کنکور برای این دو فصل در حد دوازدهمطرح میشه که شما حد و مشتق رو باید بلد باشین تا راحت بتونین حلش کنین.
حالا شیمی، مثلاً مباحثی در شیمی که باید در کنکور با هم خونده بشه:
اتم: فصل 1 و2 شیمی دوم
پيوند میان اتمها: فصل 3 و 4 شیمی دوم دبیرستان
شیمی آلی: فصل 5 دوم دبیرستان و مباحث شیمی آلی فصل 3 پیشدانشگاهی
محلولها: فصل3 شیمی سوم دبیرستان و فصل 3 شیمی پیشدانشگاهی
انرژی، آنتالپی و سرعت واکنش: فصل 2 شیمی سوم و فصل 1 شیمی پیش دانشگاهی
حل مسائل: فصل 1 شیمی سوم دبیرستان و مباحث مسئله فصل3 شیمی پیش
تعادل شیمیایی: فصل 2 شیمی پیش دانشگاهی و انتهای فصل 2 شیمی سوم دبیرستان
الکتروشیمی: فصل 4 شیمی پیش دانشگاهی و مباحث اعداد اکسایش در شیمی دوم در طول مشاوره و برنامه ریزی که در این دوره تحصیلی با هم داریم بیشتر صحبت میکنیم.
بدون دغدغه براي دونستن پيش نياز ها دانو رو نصب كن و برنامه تو بگير
گروهآموزشی دانو – دنیای آموزش نوین
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.